Monday, 2 July 2012

Bola Punya Pasal

Urgh ..ngantoknye...sejam lagi tu baru nak mula final euro 2012...tunggu jap ah..masalahnye mata ni rse meronta-ronta nk lelap...nk minum kopi perut dh penuh ngan air, nk join member kt mamak..gilo ape, sok kije..

pe nk buat ni, ah..update blog la....tp nk tulis ape??dengan mata yg memberontak, ada ke idea nk dicoretkan sesuatu??

"dicoretkan'?? ter'skema' la plak..hahhaha..,,


Bola punya pasal?? yg keje esok dah rase cam menganggur..sampai ke pagi buta lepak kat mamak...keje oi esok..keje..   ape?  company bapak kau??ooye ke..sory..lepak la sampai esok pn xpe..

Bola punye pasal??
anney, ini bulan saya punya kedai sales ada sikit naik..terima kasih pada itu customer, malam2 sampai pagi ada makan tea tarik sama roti nan saya punya kedai...(korg xcaye tnye tokey kedai2 mamak)

Bola punya pasal?? Mak : Nak bawak ke mana toto tu mat?
                                 Mat : Nak tido depan tv la nk tgk bola..euro final italy vs spain..
                                Mak : Esok pagi ko xkemas, aku campak toto ngan bantal2 ko sekali kat luar...
hehehe...garang tak mak korang??

Bola punya pasal?? "Eh john ape barang balik awl..jom lepak mamak layan bola...kita tgk messi score gol utk spain.....nasib baik brazil kalah awal...kalau tak dia mesti Champion euro 2012....

kahkahkahklahkah...masa2 ni la sume org ngaku gila bola..fanatik bola...tau sume pasal bola...ello der, kalo xtau jgn cakp psl bola...buat kena gelak je...bila masa messi lahir kt spain??lu ingt brazil tu letaknye kt sebelah jerman ke??england??hey...nak je aku lepuk...kalo xtau diam..lag mau tunjuk ex..

P/s :Dalam aku dok merepek ni pn siap satu entry...punya la memikir ape nk aku post tadi..

0 comments:

.

.