Friday, 13 July 2012

Dicerai kerana haluan dalam politik

Macam-macam la dunia ni, bukan aku nk salahkan sape2 tapi sebagai pengajaran unyuk kita semua di masa depan je..hak korang la nk sokong sape dalam berpolitik..malas la nk ulas cite2 camni sbb aku nk jadi seneutral yg boleh dlm blog..



betul ke mmg sebab tu makcik ni kena cerai??
kalau betul patut ke sampai kena cerai??
kalau tak betul ini dh jadi fitnah..mungkin makcik ni reka sebab je kot??ntah mane tau??
sanggup ke seorang lelaki menceraikan isterinya hanya sebab camtu je??


P/s: Aku yakin korang kat luar mmg bijaksana nak nilai sendiri persoalan nie..politik aku senang je..aku pangkah mana yg aku rasa terbaik sebab dua2 pn  tak perfect...ala bak kata Shahnon Ahmad politik ni mcm 'shit'..kita yg mencorakkannya....hahhhaha...buka kamus jap cari maksud 'shit'..

0 comments:

.

.