Saturday, 14 July 2012

Gym oh gym

Masuk pagi ni dah 4 hari diam kt penang..ini bermakna 4 hari jugak lah segala lebihan lemak, karbohidrat dan mcm2 lagi sisa zat dari pasemboq padang kota, nasi kandaq line clear dan mcm2 jenih makanan kat penang ni terkumpui kt segenap pelusuk anggota.. serious gua mmg xle tahan godaan makanan di penang ni..bule jadi giant gua beb kalo dok sini lama2..



argg..tension tgk cermin...sebenarnya dlm masa 4 hari ni bukan la bermaksud berat bole naik mendadak kalo dok saja tak buat apa..tapi sebab benda dah biasa buat...sekali tinggal mmg x keruan jadinya...



Mamu..mami...tolong habaq mai...mana ada gym kat area sungai dua ni..cek dah dendam dengan segala mesin, besi, dumbell dan barbell...

P/s: sapa ajak cek kluar g cari makan kt penang hari mmg cari nahaih...aik tetiba menaip kluar slanga penang la pulak..

1 comments:

www.QueAchmad.com said...

angkat je pasu2 bunga yg de kat luar bilik tu, hhehehehhe... bayangkan tu Dumbell

.

.