Tuesday, 31 July 2012

Kebenaran yang pasti tentang Illuminati

Apa yang anda tahu pasal Illuminati?? pasti akan terbayangkan gerakan Freemason, Yahudi, zionis atau sebagainya...Namun kebenaran yang pasti pasal Illuminati ni sangat berkat rapat dengan Negara polis dunia...siapa lagi kalau bukan Amerika Syarikat!!!
Mudah untuk anda nak tahu kebenaran yang terang-terangan terpapar jika anda cuba langkah ini... anda hanya perlu terbalikkan ejaan ILLUMINATI menjadi ITANIMULLI dan letakkan di web browser then tambah kan [dot] com, jadinya macam ni lah itanimulli.com so klik go.

Apa yang anda nampak??? Hebat bukan sekutu yahudi ni??Terang2 manusia seluruh dunia dipermainkan..
 
Info ringkas Illuminati.
Illuminati adalah sebuah organisasi sulit hasil dari gabungan pertubuhan kaum pagan khasnya Kabbalah-Yahudi dan kaum kristian yang murtad dari agama mereka. Pertubuhan ini diasaskan oleh Adam Weishupt seorang anggota Freemasonry yg telah keluar dari agama kristian.


Perkataan Illuminati dinisbatkan kepada salah satu daripada kumpulan mazhab Yahudi iaitu kumpulan Illuminati yang dianggotai golongan bijaksana Yahudi. Dalam bahasa arab, Illuminati adalah Al-Nuraniyyin iaitu satu nama iblis atau nama lainnya Lucifer. Pertubuhan ini dibiayai oleh Rothschid yang merupakan gedung kewangan Yahudi.

Tujuan asal Illuminati adalah menguasai dunia dan isinya. Dengan itu mereka dapat melaksanakan apa jua kehendak mereka sendiri. Namun begitu mereka bukanlah pemegang kuasa Illuminati yang sebenar kerana terdapat'The Hidden Hand' yang memantau mereka dan ia adalah Dajjal Laknatullah, manusia berwatak Syaitan yang dilengahkan ajalnya.
P/s:New world order..tangan2 ghaib yang merancang menguasai dunia...di mana kedudukan umat Islam sekarang??

1 comments:

pemuda melayu kedah said...

blog ronyanuar.com sudah dipaut..MTK

.

.