Wednesday, 29 August 2012

Akhirnya The Incredible Hulk yang sebenar menampilkan diri


Paulo Henrique dos Santos (35) dari Vila Cruzeiro, Brazil, baru-baru ini pergi ke parti dengan menyamar sebagai wira buku komik daripada "Hulk". Walau bagaimanapun, dia menerima kejutan yang besar apabila dia mendapati bahawa warna hijau yang berlumuran itu adalah KEKAL!

Selepas berputus asa kerana usaha banyak kali menyental cat tidak menjadi, Pablo mendedahkan bahawa cat yang digunakan adalah untuk mengecat peluru berpandu balistik dan kapal selam nuklear. Seperti yang dilaporkan oleh laman web Brazil "Extra Globo", Paulo menghabiskan banyak wang dan tenaga, tetapi warna tidak terkeluar daripadanya walaupun sedikit.
 
Paulo bekerja sebagai DJ di Rio De┼żeneiru, dan dikenali sebagai MC Maronzinjo. Bukan sahaja telah malu dengan hakikat bahawa dirinya bewarna hijau, media tempatan menyiarkan gambar ibunya yang sedang membantunya mandi, tetapi di bawahnya mereka menulis bahawa itu adalah teman wanitanya. 
Selepas berpuluh kali usaha, akhirnya Pablo mengatakan bahawa dia tidak akan menyesali perbuatannya itu.- utusan baru
 P/s : Mana nak dapat, dah tua bangka mak mandikan lagi...hebat..hebat..ada pemimpin sorang tu sanggup buang mak pulak.....dahsyat..dashyat....

0 comments:

.

.