Friday, 31 August 2012

Masih ada melayu yg taksub komunis setelah 55 tahun kita merdeka


Apa nak jadi dengan bangsa kita..tanpa segan silu mengibarkan bendera yang dicipta komunis untuk tanah air kita lebih 50 tahun lalu..bodoh atau diperbodohkan itu rony malas nak komen sbb sesetengan bangsa kita ni mmg ada bodoh sejarah..yg suka diperbodohkan x kurang juga banyaknya..
Dalam kemeriahan kita menyambut kemerdekaan yang ke 55 tahun, rasa sedih melihat makhluk sebegini rupa bebas memperlakukan onar ke atas bendera keramat jalur gemilang..tanpa segan silu menjaja bendera komunis untuk di kibarkan di tanah air ini..semuanya hanya kerana 1 perkara..
Kerana kuasa politik maruah sanggup dijaja, keamanan pula sanggup digadai..keegoan menguasai diri..bendera yang selama ini dihormat, dikibar ,dilaung dan dinyanyikan sanggup dikesampingkan..ingatlah..keamanan yang dikecapi selama 55 tahun ini usahlah digadai demi sebuah kuasa..kita masih belum terlambat untuk memperbaikinya..Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 55 tahun..
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Tinta Asyraf said...

Ini adalah sindirin kepada UMNO yang menerima lawatan Daripada PartiKomunis Cina ari tu....nak tunjuk bahawa sapa yang bersekongkol dengan komunis sebenarnya..

Unknown said...

Inilah hasil pemerintahan Kerajaan pimpinan DS Najib selama 3 1/2 tahun. Tidak pernah terjadi sebelum ini.

Anonymous said...

Untuk info lebih lanjut tgk cni.. http://www.anwaraidc.com/?p=27172

Anonymous said...

Kaki belit jugak puak dapig ni ek..lawatan parti komunis cina konon, budak tadika boleh la lu nak kencing..kalau dh taksub penjilat tu, pencacai la jugak..

.

.