Sunday, 2 September 2012

Gambar2 sambutan meriah rakyat negeri serambi mekah kepada DSAI

Dalam satu siri Jelajah Merdeka Rakyat di negeri Kelantan, Pemimpin PKR DSAI disambut meriah oleh rakyat negeri yang dikenali serambi mekah itu. Nak cerita banyak pun tak guna , sbb dah banyak story dari blog yang lain. Korang search la sendiri..

Kat sini rony nak berkongsi gambar je..jom layan..
Macam biasa pentas disediakan untuk Anwar Ibrahim berucap di hadapat rakyat kelantan yang terkenal dengan kesopan santunannya yang tinggi....betul ke rony sebut ni..?
Senyuman yang bisa meruntuhkan jiwa.....jiwa siapa? yang pasti bukan jiwa paradox ...kehkehkeh

Bas yang asalnya putih diberi sentuhan kreatif oleh rakyat Kelantan...

TGNA hanya mampu memandang sambil malu dengan tindakan rakyat negeri pemerintahannya..kecewa beliau..ini ke balase demo seteloh lebih 20 tahun ambo jadi MB mu jago kelate??

Pandangan malam dengan suluhan cahaya 250 watt di sebalik tatarias kreatif oleh rakyat kelantan pada bas tersebut..

"Ni mesti kerja bebudak umno ni...sebab dia dia guna warna merah..."kalo budak PAS buat mesti guna warna hijau "...kemudian wanita bertudung mencelah, "eh Dato' seri, ni ada sikit tompok putih...pada hemat saya penyokong parti BEBAS pun ada terlibat juga..merajuk pulak dorang nanti kalo xde kredit kat dorang..lebih2 lagi Tok Him tu"..mungkin skrip ni yang diucapkan sambil diiyakan saja oleh  lelaki berbaju biru dalam gambar di atas..
P/s : Berita bergambar edisi ronyanuar.com...copypaste sangat dialu-alukan..

.

.